Taxi Siófok

Szolgáltató
Érintkezés TAXI SIÓFOK
Vincze György e.v.
adószám: 65500556-1-34
8600 SIÓFOK, BÉRI B. ÁDÁM U. 23.
+36 (30) 618 5557
info@siofokitaxi.hu
Telefon +36 (30) 618 5557
Type Specialist

Leírás

Taxi Siófok - Válassza Siófok legkényelmesebb Taxijait, és hívjon minket!

A TAXI Siófok a legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve nagy, kényelmes, klimatizált gépjárművekkel áll ügyfelei rendelkézésre de ezen kívül igény esetén kombi taxikkal és taxi minibuszokkal is fel tud vonulni. Számunkra fontos a gyors precíz ügyfélkapcsolat így 0-24 állunk az Önök rendelkezésére. A városi Taxi Siófok célja megőrizni utasai bizalmát, alkalmazkodva a gyorsuló világ tempójához.

Rendeléseiket utasaink telefonon, online, vagy okostelefonjuk segítségével is intézhetik. Taxirendelés elérhető a hét minden napján 0-24 óráig, hétvégén, ünnepnapon is!

tovább...

 

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

 

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

 

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

 

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

Hely

Siófok, Magyarország
BÉRI B. ÁDÁM U. 23., 8600