banner tuncsik gabor bmw

Medias Car autósbolt

Érintkezés 8600 Siófok,
Fő u. 111.
Nyitvatartás: H-P 08.00-17.00 Szombaton 08.00-12.00
info@mediascar.hu
Telefon +36-84/506-616
+36-30/442-6161

Leírás

Gyári és utángyártott alkatrészek széles választékban.

Üzletünk, mint siófoki autósbolt 2002 elejétől létezik. Kezdetben csak, kizárólag Volkswagen Audi Opel utángyártott és gyári alkatrészekkel. Későbbiekben fokozatosan bővítettünk, első körben a vw csoporthoz tartozó márkákkal Seat, Skoda, majd következőlépcsőben az egyéb nyugati és távol keleti autók bevállalásával lettünk komplettek. Ezen típusok közül is kiemelkedik a Peugeot, Citroen, BMW a távol keletiekben a Suzuki, Toyota és a Mitsubishi. Kapcsolatban állunk szinte a teljes hazai importőr, ill. kereskedelmi hálózattal (naponta akár többszöri beszerzéssel), de számos közvetlen külföldi beszállítónk is van (akár 12-24órás beszerzéssel). A gyári alkatrész beszerzés is több vonalon, több árban, különböző szállítási idővel tudjuk biztosítani. A nagyon széles palettából adódóan minden autónak és minden autósnak meg tudjuk találni a megfelelő minőségi és árfekvésű alkatrészt. A mediascar vagy medias-car elnevezés is erre utal. Ne feledje Autósbolt Siófok = MediasCar

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

- Árajánlatunkban az esetek zömében több lehetőséget (ár, minőség) ajánlunk minden alkatrészhez.

- Kérem jelezze ha kimondottan egy alkatrészmárkához ragaszkodik, ill minőség, vagy az ár a fő szempont.

- Alvázszám : 1980 óta minden autónak 17 karakteres alvázszáma van kérjük mindet írja meg figyelve az esetleges elírásokra pl. „B” vagy „8”.

- Motorszám : általában két részből áll. Egy kód és egy sorozatszám mindkettőre szükség lehet. De sok esetben csak az egyik szerepel a forgalmiba.

- Évjárat : Elvileg alvázszámból kiderül de nem mindig sikerül ezt leválogatni. Nagyon fontos ez a gyártási évet és nem az üzembe helyezést takarja!

- Egyéb kódok megadása. Sok márka ad egyéb beazonosító számot az autónak. Renault oválplakett szám, Toyota modellkód, stb. Ezek általában a homlokfalon, tűzfalon, oszlopoknál találhatók. (csak ha utólag kérjük)

- Fontos közölni, ha az alkatrészt érintő fődarab cserélve volt, nem eredeti (pl. motorcsere).

- Ha rendelkezik jól beazonosított, vagy az alkatrészről leolvasott cikkszámmal, kérem adja meg.

Hely

Siófok, Magyarország
Fő u. 111., 8600