banner tuncsik gabor bmw

HTB Hifi, tuning, biztonságtechnika

Érintkezés HTB.HU Kft.
8600 Siófok-Kiliti
Pipitér u. 4.
(A Kiliti focipálya mellet)
Nyitvatartás: H-P 8-17-ig, ebédszünet: 12-13-ig
autohtb@gmail.com
Telefon +36-30/973-3037
+36-70/630-0010

Leírás

HTB Hifi, tuning, biztonságtechnika

fooldal kep001Megnyitottuk új autó-hifi beszerelő műhelyünket és szervizünket Siófok-Kilitin a Pipitér u. 4. szám alatt, a Kiliti focipálya mellett, ahol különböző hifi termékeket, akkumulátorokat, spoilereket és egyéb autó tuning termékeket is forgalmazunk. Új több állásos műhelyünkben az EU normáknak mindenben megfelelő körülmények között végezzük az elektronikai eszközök beszerelését magasan képzett csapatunkkal.

A megrendelők igényeit rugalmasan kielégítjük anyagbeszerzéstől a beszerelésig így a hatékonyság és a munka minősége tükrözi küldetésünket, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az autó-tuning, autó-hifi egyedivé tételének örömét.

Telephelyünkön az érdeklődők kedvükre válogathatnak hifi és tuning-üzletünkben ahol a legmodernebb autó-hifi felszereléseken túl, olyan egyedi dolgokkal is találkozhatnak amit egy egyszerű autófelszerelési üzletben nem találnak meg. A kiválasztott terméket igény esetén a helyszínen beszereljük. Kérem látogasson el hozzánk és autójában tegye még élvezetesebbé utazását elektronikai eszközeinkkel, legyen szó akár multimédiáról, navigációs berendezésekről, vagy biztonságtechnikáról.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Szolgáltatásaink:
Autó-hifi beszerelés,  biztonságtechnikai eszközök beépítése,  havidíj nélküli GPS gépjárműkövető rendszerek telepítése, elektromos hibák javítása

Forgalmazott termékek:
Autó-hifi fejegységek, LCD kijelzők, erősítők, hangszórók, GPS navigációk

Hely

Siófok, Magyarország
Pipitér u. 4., 8600