Bőr tisztítás

Érintkezés Lederzentrum Magyarország Kft.
8623 Balatonföldvár,
Arany János u. 30.
info@bor-tisztitas.com
Telefon ---

Leírás

Bőr tisztítás

Végre...minden egy helyen!
Legyen az AUTÓBŐR vagy BÚTORBŐR!

- bőr ápoló-és tisztítószerek
- bőrfesték, bőrfestés
- bőr felújítás
- speciális bőrvédő-és javítószerek
- ingyenes szaktanácsadás
- bőrök, bőrkanapé egyedi színre festése
- bőrbútorok felújítása, tisztítása, festése
- bőr autókárpitok tisztítása
- bőrrestaurálás

Magyarországon kizárólag nálunk
bőr autókárpitok festése eredeti gyári színnel!

Cégünk 2011-ben alakult, Balatonföldvári bőrjavító műhellyel kezdtük, az igények alakították úgy, hogy országos partnerhálózat kiépítésére fektessünk nagyobb hangsúlyt, így a bőrjavító műhely helyett elkezdtünk országos partnerhálózatot kiépíteni, az évek alatt gyűjtött tapasztalatokat a bőrkárpitok, bőr autókárpitok területén, ideje volt továbbadni, erre megfelelően képzett, válogatott szakemberek kezébe.
2016-ban az ország több nagyvárosában tudunk ügyfeleinknek minőségi bőrfelújítással, bőrtisztítással, bőrfestéssel, bőrjavítással szolgálni.
A partnereink és szolgáltatásaink köre, évről évre bővül, fejlődik.
A német Lederzentrum GmBH magyarországi képviseleteként küldetésünknek tekintjük, hogy mint ügyfeleinket, úgy partnereinket is értő gondossággal vezessük a kibőrözött úton!

Tévhitek és valóság bőr ülőgarnitúrákról
Az első tévhit... örökké tart?

Sok tévhit kering a bőr ülőgarnitúrákkal kapcsolatban. Talán a leggyakoribb, hogy "örökké" tart. Ennek alapja az, hogy a múltban a bőrbútorok sokkal kisebb igénybevételnek voltak kitéve. Többnyire nem ez volt a család egyetlen ülőalkalmatossága és ne felejtsük el, még TV sem volt.
A valóság azonban az, hogy minden, ami használatnak van kitéve, kopik, használódik.

A kopás mellett sok olyan behatás éri a használat közben a bőrt, ami előbb-utóbb elkerülhetetlenül a tönkremeneteléhez vezet. Ilyen például az UV sugárzás, a hő, vagy az izzadság. Az izzadságban lévő sók és zsírok okolhatók leginkább a bőrök kirepedezéséért és tönkremeneteléért.

A második tévhit... ha valami ráömlik, csak letörölöm?

Lehet, hogy Ön is így gondolja. A valóság azonban az, hogy bizonyos típusú bőr ülőgarnitúrákra ez igaz. Más típusok estén azonban nagy a veszély, hogy esetleg örökre eltávolíthatatlan folt keletkezik. Természetesen az ilyen esetek megelőzésére is léteznek megoldások.

Hely

Balatonföldvár, Magyarország
Arany János u. 30., 8623