Ficánka Játékbolt

Érintkezés 8600 Siófok,
Szűcs u. 4.
(a Víztorony közelében)
info@ficankajatek.hu
Telefon +36-84/ 319-006

Leírás

Kizárólag minőségi termékekkel foglalkozó játékbolt.

A kizárólag minőségi termékekkel foglalkozó játékboltunk a legnagyobb márkák termékeit kínálja elérhető árakon. Lego, Duplo, Formatex, Mattel, Schleich, Fisher-Price - csak néhány a sok-sok világmárka közül, melyek megtalálhatóak a Ficánka játékboltban. A széles választéknak köszönhetően a legkisebbeknek Fisher-Price, Teddycompaniet bébi játékok közül válogathatnak a szülők, és minden kisgyerek megtalálhatja kedvenc plüss figuráját, társasjátékát vagy mesekönyvét.

 


Kedves Vásárlóink!


Üzletünket 2002 áprilisában nyitottuk Siófokon. Eleinte bébi-és gyermekruha , és bébi játékok kereskedelmével foglalkoztunk, de később Siófok város igényeit felmérve áttértünk a játék kereskedelemre .
A korábban főként gyermekruházattal foglalkozó üzletünk 2012 -ben jelentős átalakuláson ment keresztül. Külsőleg és belsőleg is megújult: a kirakat teljesen új, élénk színekben pompázó díszítést kapott, a belső térben a gyerekruhák helyét átvették a minőségi játékok. Üzletünkben számtalan játék várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. A választékos kínálatban ugyanis minden korosztály számára - a pár hónapostól egészen a kisiskolásokig - különböző típusú játékok találhatóak. A kizárólag minőségi termékekkel foglalkozó játékboltunk a legnagyobb márkák termékeit kínálja elérhető árakon. Lego, Duplo, Formatex, Mattel, Schleich, Fisher-Price - csak néhány a sok-sok világmárka közül, melyek megtalálhatóak a Ficánka játékboltban. A széles választéknak köszönhetően a legkisebbeknek Fisher-Price, Teddycompaniet bébi játékok közül válogathatnak a szülők, és minden kisgyerek megtalálhatja kedvenc plüss figuráját, társasjátékát vagy mesekönyvét. A kicsik fejlődéséhez szükséges fejlesztőjátékok korosztályok szerint sorakoznak a polcokon. Ilyenek például a francia, képzőművészek által alkotott kreatív fejlesztőjátékok 1 éves kortól 12 éves korig, vagy a népszerű magyar Bogyó és Babóca mesekönyvek, játékok. Crayola rajzeszközök széles kínálatából válogathatnak a vásárlók, valamint gyermekzsúrra, születésnapra, ünnepekre is számos kedvezményes, magas minőségű termékeket találhatnak az üzletben. A siófoki Ficánka választékos, megújult kínálatával a minőségre törekszik elérhető áron, és folyamatos akciókkal kedveskedik vásárlóinak.

Elérhetőségeink:
Ficánka Játékbolt Siófok
8600 Siófok, Szűcs u. 4.
(a Víztorony közelében)
Tel.: 84/ 319-006
WebShop belépés

Nagyobb mérethez klikk a képre

Hely

Siófok, Magyarország
Szűcs u. 4., 8600